Több mint munkahely, lehetőség a fejlődésre!

Mi történik, ha a gyógyszergyártás a legjobb részét kombinálja a biotechnológia legjavával? Olyan környezetet hoz létre, ami több mint egy munkahely. Olyan egyénekből álló kultúrát hoztunk létre, melynek célja mások segítése. A Bristol-Myers Squibb vállalati kultúrája lehetővé teszi, hogy tanuljon, szakmailag fejlődjön olyan jól képzett, kreatív és tehetséges kollégák mellett, akik elkötelezettek a súlyos betegségben szenvedők segítése iránt.


Mi is az a BioPharma?

Csapatunk tagjaként segíthet olyan innovatív kezelések felfedezésében, kifejlesztésében és bevezetésében, melyek világszerte sok ember életét változtatják meg. Tagja lehet egy globálisan változatos és befogadó munkacsoportnak, amely kultúrája részeként kezeli a magas teljesítményt, az agilitást, a vállalkozó szellemet és felelősségvállalást.. Ez a vállalati kultúra lehetővé teszi az üzleti stratégiánk megvalósítását, miközben kiválóságra, eredményekre és találékonyságra ösztönöz.


Hiszünk abban, hogy egyensúlyt kell teremteni a magánélet és a szakmai karrier között. A Bristol-Myers Squibb-nél támogatjuk ezt az elképzelést, olyan programokat és vállalati juttatásokat alkalmazunk, mint például a családgondoskodási programok, támogatott napközik, egészségügyi és wellness juttatások és átfogó egészségbiztosítási programok. Ennek eredményképpen már évek óta számos olyan jelentős közlemény és szervezet méltatott bennünket, amelyeknél az alkalmazotti életminőség a kiemelkedő értékelési szempontok közé tartoznak.


Kérjük, tekintse át ezeket az oldalakat, hogy többet tudjon meg életszemléletünkről, illetve arról, hogyan lehet részese világformáló munkánknak.

A Bristol-Myers Squibb politikájának az is része, hogy próbáljon elfogadható munkalehetőséget biztosítson minden olyan rokkantsággal élőnek, akiknek támogatásra van szüksége ahhoz, hogy új állásra jelentkezzen. Ezzel kapcsolatban segítséget kérhet e-mailben az alábbi címen: adastaffingsupport@bms.com.

A Bristol-Myers Squibb esélyegyenlőséget (női-férfi, nyugdíjas, rokkant) biztosító munkáltató.