Küldetésünk

Olyan innovatív gyógyszerek felfedezése, fejlesztése és forgalmazása, amelyek segítenek az embereknek a súlyos betegségek leküzdésében.


Elkötelezettségünk

Betegeink és ügyfeleink, munkatársaink, nemzetközi közösségeink, részvényeseink, a környezet és más érintettek iránt vállalt elkötelezettségünknél fogva ígérjük, hogy mindig azon meggyőződésünk szerint járunk el, miszerint minden termék megfizethetetlen összetevője készítőjének feddhetetlensége. Hatékony irányítással és magas etikai standardoknak megfelelően működünk. Törekszünk arra, hogy tevékenységünk az érintettek számára átlátható legyen, és folyamatos párbeszédet tartsunk fel velük, annak érdekében, hogy egyre jobban megismerjük igényeiket. Komolyan vesszük a gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket és ezt az elvárást partnereinkre és beszállítóinkra is kiterjesztjük.

Betegeink és ügyfeleink felé

Elkötelezzük magunkat a tudományos kiválóság, valamint az iránt, hogy olyan biopharma kutatásba és fejlesztésbe fektetjük erőforrásainkat, amelyek innovatív, kiváló minőségű gyógyszereket biztosítanak a súlyos betegségben szenvedők megoldatlan orvosi problémáinak kezelésére. Tudományos szigorral biztosítjuk a klinikai és gazdasági eredményességet, olyan gyógyszerekkel, amelyek javítják a betegek életét. Törekszünk arra, hogy a forgalomban lévő gyógyszereinkkel kapcsolatos információkat széles körben és könnyen hozzáférhetővé tegyük.

Munkatársaink felé

Változatos munkatársi gárdát és sokszínű kultúrát építünk fel. Munkatársaink egészsége, biztonsága, szakmai fejlődése, életének kiegyensúlyozottsága és a velük való egyenlő és tiszteletteljes bánásmód vállalatunk egyik legfontosabb szempontja.

Nemzetközi közösségeink felé

Támogatjuk azokat a civil kezdeményezéseket, amelyek az egészség javítását és a fenntarthatóságát tűzték ki célul közösségeinkben.

Részvényeseink felé

Törekszünk arra, hogy tartósan nagy teljesítményt és részvényeseink számára értéket nyújtsunk.

Környezetünk felé

Segítjük a természeti erőforrások megóvását és arra törekszünk, hogy minimálisra csökkentsük tevékenységeink és termékeink környezetre gyakorolt hatását.