Támogatások és adományozás

A Bristol-Myers Squibb elkötelezetten támogatja a lelkiismeretes állampolgárokat és segíti az arra érdemes célokat. Ez az alapelv képezi a pillérét kiterjedt – ténylegesen nemzetközi – jótékony tevékenységeinek.

Az afrikai AIDS elleni küzdelemtől, az alabamai vidéki területek mentális egészségügyi ellátásának javításáig a Bristol-Myers Squibb segít abban, hogy az emberek pozitív hatást gyakorolhassanak a világra.

Adományainkat több különböző támogatási programon keresztül, amelyek mindegyikének meg van a maga célterülete és igénylési eljárása.


A Bristol-Myers Squibb Alapítvány által nyújtott támogatások Az Alapítvány célja, hogy öt kulcsfontosságú területen csökkentse az egyenlőtlenségeket az egészségügyben: Európában a daganatos megbetegedések; Ázsiában a hepatitisz; Afrikában a HIV/AIDS; az Egyesült Államokban pedig a súlyos pszichés zavarok és a II-es típusú cukorbetegség területén.
Közösségi támogatásokVállalatunk támogat non-profit szervezeteket és kezdeményezéseket azokban a közösségekben, ahol kirendeltségeink vannak, és ahol munkatársaink élnek és dolgoznak az Egyesült Államokban.
Független orvosképzésTámogatást biztosíthatunk orvosi képzési programokhoz, tudományos konferenciákhoz, nyomtatott és online egészségügyi kiadványok kidolgozásához és más ezzel összefüggő tevékenységekhez.
Vállalati adományozásJótékony célú adományokat nyújtunk non-profit szervezetek támogatására. Emellett szponzorációt, vállalati tagságot és más támogatási formákat is biztosítunk.