Vídeo Go Green
GoGreen: A környezet iránti elkötelezettségünk

Ahhoz, hogy a cégünk Biopharma következő generációs vezető vállalattá alakuljon át, még inkább meg kell felelnie a környezetbarát és fenntartható vállalati eljárásoknak.
film megtekintése>>

2010 Sustainability Highlights
Fenntarthatóság

A Bristol-Myers Squibb-nél a fenntarthatóság azt jelenti, hogy tevékenységeinkkel olyan módon segítünk a betegeknek a súlyos betegségek leküzdésében, hogy ez most és a jövően is hozzájáruljon a gazdasági növekedéshez, a társadalmi felelősségvállaláshoz és az egészséges környezethez.

Ismerje meg, hogy kezeljük kulcsfontosságú gazdasági, szociális és környezetvédelmi problémáinkat. A végső eredmények alapján betekintést adunk abba, hogy mennyire sikerült megvalósítanunk tízéves 2010. évi céljainkat, és bemutatjuk a következő generációs 2015-ig kitűzött céljainkat. Ezek a célok hozzásegítenek majd minket ahhoz, hogy az innováció útján hozzájáruljunk a jövőbeni fenntartható teljesítményhez.

Büszkék vagyunk az általunk elért eredményekre, és egyúttal, tudatában vagyunk annak, hogy folytatnunk kell a fejlődést, ha be akarjuk teljesíteni Küldetésünket és meg akarunk felelni Elkötelezettségünknek. Ahhoz, hogy a BioPharma szektor megbízható vezető vállalata legyünk, megfelelő párbeszédet kell fenntartanunk az érintettekkel és be kell vonnunk őket. Ez a weboldal bemutatja, hogy milyen erőfeszítéseket teszünk a tevékenységeink fenntarthatóságának folyamatos javítása érdekében, beleértve azt is, hogy hogyan működünk és merre tartunk.

A véleménye fontos számunkra és nagyra értékelnénk visszajelzését fenntarthatósággal kapcsolatos teljesítményünk bármely vonatkozásával összefüggésben.